Reiki

REIKI tanfolyamok

Mi a Reiki?

 

A Reiki olyan rezgés, ami segíti EGÉSZséged megőrzését - vagy visszaszerzését. A Reiki olyan energia, amivel a saját és családod EGÉSZségét Életed végéig fenn tudod tartani - illetve a visszaszerzését fel tudod gyorsítani.

 

A Reiki eltávolítja Tőled a számodra előnytelen dolgokat és a rosszindulatú Embereket - miközben Életedbe vonzza a számodra előnyös Emberi kapcsolatokat, lehetőségeket, a számoddra szükséges tudást...

 

Reiki = bárhol, bármikor, bárki által (bárki beavatott által) használható tudatos + Egyetemes + ISTENi ÉLETenergia. (bárki megkaphatja a beavatást, aki szeretné, aki kéri - nem szükséges előképzettség, nincs előfeltétel) Nem szükséges hozzá hit sem. SŐT! Azt tanácsoljuk, hogy ne higgy el nekünk semmit, csak azt hidd el, amit TE MAGAD megtapasztalsz!!!

 

MIRE JÓ a reiki?

Megtanítjuk, hogy ne kelljen tartanod a tartósítószerek és egyéb adalékanyagok, manipulációk EGÉSZség-károsító hatásaitól. Megtanítjuk, hogyan használd a Reikit, hogy az ÉTELekből +ITALokból csak a tápláló, hasznos összetevők hatása érvényesüljön, a káros hatás ne. Mindezeken kívül a Reikivel energetikai- és információ-szinten megtisztíthatod az ételeid, italaid is - és feltöltheted EGÉSZséget támogató, EGÉSZséget megerősítő erővel +energiával +információval!

 

Egy résztvevő tollából:

2 fiú unokám van: a 13 éves - Jani és a 9 éves Bence. Mindketten nagyon szeretnek sportolni. Nemrégiben Jani jobb karját kezeltem Reikivel, mert testnevelés órán meghúzódott és nagyon fájt Neki. 20 perces kezelésel helyrehoztam és közben azt mondta hogy: "szakad rólam a víz". A fájdalom úgy elmúlt ahogy jött.

Másik eset: A bal lábát meghúzta és nagyon fájt Neki. A
menyem 7:30-kor telefonált, hogy küldjek valamit hogy tudjon iskolába menni. Felhívtam Janit és közölte hogy nagyon fáj a lába. Mondtam, hogy nyugodtan induljon el az iskolába és küldök Reikit. Gyorsan küldtem távenergiát és nyolc óra előtt hívtam. (akkor már az iskolában volt) Akkor már az unokám vidám hangját hallottam.

Bence most betegedett meg: torokgyulladása lett hétfő reggelre - lázzal együtt. Az anyukája hozta el hozzám. 2 alkalommal Reiki kezeléssel segítettem Neki és a gyermek tökéletes állapotban van.

Nemcsak a 2 unokámat, hanem a család többi tagját is sikeresen kezelem a Reiki csodálatos erejével.

Saját védelmem (kellemetlenségektől való védelem), megbocsátási képességem növelése, spirituális önfejlesztésem, térharmonizálás, a virágok kezelése, saját magam kezelése, ételeim italaim egészségessé tétele - mindennapos tevékenységeim közé tartozik.

Rengeteget írhatnék még a Reiki csodálatos erejéről amiket megtapasztaltam, de azt hiszem, ízelítőnek ennyi elég.

Köszönöm, hogy megtapasztalhattam ezt az isteni csodát:
Sipos Jánosné Oláh Marcella

 

Csakratisztítás, csakratisztítás Budapest, Csakratisztítás tanfolyam online, Auratisztítás, auraharmonizálás, csakratisztítás, csakra terápia, Energiarendszer kitisztítása és feltöltése, immunrendszer megerősítése, öngyógyító erők aktiválása, beindítása. A csakrák, aura tisztítás, aura, csakra, csakra tisztítás, energia feltöltés, Lélek tisztítás, www.tiltottgyumolcs.hu

EZOtéria, Könyvek. Pozitív gondolatok + SZERetet = EGÉSZség. Karma, Angyalok. Az ÖNfejlesztés bizonyítottan működő SPIRITuális módszerei...

Reiki AVATÁS - BEAVATÁS

A Reiki tanfolyam minden fokozata avatással = beavatással zárul.

Az avatás erőt és védelmet biztosít számodra.

 

 

Ha SZERetnél valamit, amivel Te Magadat (vagy csalátodat) jobb EGÉSZségi állapotba tudod hozni; meg tudod őrizni az EGÉSZséged, csillapítani tudod a rossz érzést, akkor valamit ehhez meg kell tanulnod. Létezik egy olyan megoldás, amit miután megtanultad, ÉLETed végéig használhatod. Bármikor + bárhol! Segíthetsz gyerekeknek, vagy öregeknek. Csökkentheted a fájdalmat EMBEReknél, vagy állatoknál.

Nemcsak megoldási módszert kapsz a kezedbe, hanem egyben egy személyiségfejlesztő módszert is.

Ha úgy érzed, nincs itt a helyed, kérlek ne hagyd MAGad rábeszélni!

 

 

Ha díjtalan hírleveleinkről szeretnél tájékoztatást, kérlek kattints ide!

 

Ha szeretnél más csakratisztítási, auratisztítási és regenerálási módszerekről olvasni , akkor kérlek kattints ide!

Ha van kérdésed az ezotériával, spiritualitással kapcsolatosan, amire szeretnél választ kapni - esetleg van olyan tapasztalatod, amit szívesen megosztasz velünk, kérlek írd meg nekünk az info@tiltottgyumolcs.hu címre.

 

A tapasztalat azt mutatja, hogy a harmóniában lévő EMBERnek nincsenek fájdalmai, betegségei, de a Reiki nem orvoslás. A Reiki harmonizáló módszer, aminek következtében - tapasztalatunk alapján - javul az emberek fizikai közérzetete.

Nem szándékozunk diagnosztizálni, vagy betegségeket gyógyítani. A Reiki nem orvoslással foglalkozik, nem az orvostudomány része. Kérünk mindenkit, hogy konzultáljon kezelőorvosával, ha bármilyen egészségügyi panasza van.

Célunk: Az emberi test-lélek-szellem közötti egyensúly, azaz a HARMÓNIA létrehozása az EMBERBEN! Célunk megtapasztaltatni az emberekkel a testi - lelki harmóniát, és annak fenntartására megoldásokat mutatni számukra.

 

Ha kérdésed van, írj bátran nekünk az info@tiltottgyumolcs.hu e-mail címre. Szívesen állunk rendelkezésedre!

Tisztelettel és SZERetettel a TE szolgálatodban:
Veszelka Magdolna
az ÖNfejlesztő csapat nevében is
info@tiltottgyumolcs.hu
www.tiltottgyumolcs.hu

Self Progress Ltd - 145-157 ST JOHN STREET - LONDON - ENGLAND - EC1V 4PW